Operace a následná rekonvalescence.

12.02.2013 10:59

Maikee byl v pátek na operaci pupeční kýly. Máme "krásné" čtyři stehy.

Panička to snášela hůř jak on:) To když Vám dají do náruče bezvládné tělíčko Vašeho miláčka je opravdu hrozné. Než jsme dojeli domů, tak se ale Maikee pomalu probíral. Doma už reagoval na silnější zvuky a snažil se vrtět ocáskem. Musím říct, že na veterině nejsou žádná béčka a narkózu mu nadávkovali jen nezbytně nutnou po dobu zákroku, protože Maikee už po 5 hodinách běhal, jako by se nechumelilo a na žádné operaci nebyl. Byl unavenější, takže častěji pospával, to je jasné, ale jinak se choval úplně normálně. 

Takovýto "obleček" Maikee obrdžel:

 

Musím to ale okomentovat, že to bylo pěkně naprd, slušně řečeno. Hned po 1. dni, co to Maikee nosil, to bylo neustále vlkhé, protože se přes to musel venčit. Snažili jsme se to vysušovat, ale bylo to téměř k ničemu. Později jsme zjistili, že měl z toho i nepatrnou vyrážku.

V neděli jsme jeli na injekci a paní doktorka nás z toho děsného "obleku" vysvobodila!! Huráá říkali jsme si v první chvíli, nicméně jsme "vyfasovali" pro změnu límec! Přes moje počáteční obavy že si na něj Maikee nezvykne, protože hrozně vyváděl, co jsme mu ho dali, zase mile překvapil a límec jakoby neexistoval. Nicméně límec mu sundáváme a hlídáme, jinak bychom měli odřený veškerý nábytek a stěny v bytě. Dokonce je ten límec už prasklý, jak sem říkala, Maikee řádí jakoby na žádné operaci nebyl a žádný límec neměl :-D :-D

Maikee s límcem:

V pondělí jdeme na vytažení stehů...snad nám do pondělí vydrží!! :-D