DuoCACIB Brno

25.02.2014 20:41

    Minulý víkend jsme se účastnili mezinárodní výstavy DuoCACIB v Brně. Na celou akci jsme se těšili déle jak měsíc a konečně jsme mohli vyrazit! Cesta začala v sobotu v 5:30 ráno, novým super autíčkem "naší" Ilči. Krátce po sedmé jsme dorazili na Brněnské výstaviště, kde bylo už pěkně narváno. Rychle jsme se přesunuli z parkoviště k našemu kruhu, připravili pejsky na akci a pak už jen čekali na zahájení. Vše probíhalo jak na běžícím pásu a my šli rychle na řadu. Maikee byl nepozorný, roztěkaný, nechtělo se mu stát....myslela jsem že ho na tom vodítku "uškrtím" :-D Nicméně vše bylo zapomenuto po vyřčení výsledku: MR. MAIKEE Dajavera V1, CAJC ve třídě mladých (rozh. Beradze Iuza) /7/. Tímto 3tím titulem CAJC jsme splnili podmínky pro udělení ČESKÉHO JUNIOR ŠAMPIONA!

 

    Jelikož výstava byla dvoudenní, tak i v neděli v 5:30 ráno jsme vyrazili směr Brno. Oproti sobotě jsme přijeli jako jedni z prvních a zaparkovali na bezva místě, skoro hned u pavilonu. Lidí bylo méně a vše bylo tak nějako více vklidu! Já s Maikeem už byla bez nervů, protože jsem ho "blbec" přihlásila i na neděli do trídy mladých, tudíž nám už o nic nešlo a mohli jsme si to jen užít! Štěstí nám ovšem přálo a znovu jsme mohli mít radost z výsledku: MR. MAIKEE Dajavera V1, CAJC ve třídě mladých (rozh. Judit Korózs-Papp) /6/.

    Sobotním dnem pro nás skončilo vystavování ve třídě mladých, jsme na chlapečka moc moc pyšní a doufáme, že se nám bude dařit i nadále ve třídách "dospěláků" :)

    Všem zúčastněným moc děkuji za super víkend! Bylo to bezva a těším se na Speciálku do Litoměřic, kde si to zopakujeme! 

    Za foto děkuji Ivetě Dupalové, Helče Kramertové, Lence Svobodové a Káje Koucké.