Lentění:-)

19.06.2013 12:33

Konečně sluníčko!

9.6 jsme se zúčastnili Krajské výstavy v Lanškrouně. Celá akce se nám moc líbila, prostředí bylo moc příjemné. Maikee byl ale "na zabití" :-D Zcela určitě na nás leze puberta a náš miláček se dokonale "předvedl". Nicméně musím říci, že všichni příhlížející to brali s úsměvem a jistým pochopením, dokonce i pan rozhodčí Havelka (SK). Mr. Maikee Dajavera VN1. Doufejme, že ho to do další výstavy přejde, protože to už jdeme do mladých a nebude to tak "jednoduché" jako doposud! :))

 

11.6. Mr. Maikee Dajavera 7 měsíců.

 

17.6.Přes přetrvávající neskutečná vedra, kdy by nás jen samotná procházka k vodě vyřídila, jsme se rozhodli Maikeemu napustit dětskou vaničku. Účinek je perfektní. Voda ve vaničce Maikeeho zabaví i na několik dlouhých minut a já mu u toho ani nemusím asistovat:-))

 

18.6. jsme se vydali na výlet do Hradce Králové za Evkou a Greadym. Díky teplotám >30 byly plány jasné, vyrazit někam k vodě! Nejprve jsme objeli pár písáků kolem Hradce, ale nic se nám nelibílo natolik, abychom se tam uvelebili. Nakonec jsme se rozhodli, že to riskneme na Opaťák, přesto že jsme nevěděli jestli tam můžeme i s našimi čtyřnohými. Když jsme tam dorazili, byli jsme opravdu mile překvapeni a řekla bych až nadšení! Panovala zde absolutní tolerance pejsků, příjemné prostředí, čistota a krásná voda. Po hodinovém koupání jsme vyrazili k domovu. Kluky jsme nechali doma odpočívat a jeli jsme nakoupit něco k snědku a na výbornou Mc. Flurry :-) Tímto moc děkuji za krásně strávené úterý a těšíme se zase brzy! :) Pár fotek zde a video z koupačky bude později

.