Konec prázdnin...

02.09.2013 17:20

Jak už to tak v létě bývá, na psaní a aktualizaci na web nezbývá moc času. Proto se pokusím přiblížit naše aktivity alespoň zpětně :-)

27.7-29.7. Skautský tábor Trpík! - Naše kamarádka Anička, měla za úkol hlídat skautskou osadu Trpík nedaleko Lanškrouna. A aby nebyla na celé hlídání sama, přizvala naši RUPáckou "bandu" na perfektní víkend. Bylo sice vedro na padnutí, ale ve stínu stromů a ochlazení potoka to bylo opravdu super!

16.8-18.8. - Mistrovství BCCCZ ve flyballu - Tento víkend byl ve znamení flyballu. Zatím nikoliv aktivně pro nás, ale jeli jsme alespoň podpořit RUPíky do Litoměřic. Jako spoluorganizátoři jsme připravovali soutěžní dráhy, psali diplomy atp. Od pátku do neděle panovala skvělá a přátelská nálada. Moc jsme si to s Maikeem užili a tento víkend byl pro něj i velikým přínosem. Byla zde perfektní socializace, a to nejenom v rámci potkávání cizích jedinců při venčení, ale i spousta cizích zvuků, zavírání do kennelky bez jejího ničení, jiné prostředí. Od té doby, co jsme se vrátili, jsem nezaznamena téměř žádné "pubertální" výlevy!

 

       

     

Minulý týden, jsme díky Ilče Morávkové zahájili pravidelný trénink na ovečkách. Maikee se každou lekcí zlepšuje, i když nám to jde díky jeho hyperaktivitě pomalu. Další lekce nás čeká zítra a snad bude i pár foteček. :)

Skoro každý den s Maikeem trénujeme základní poslušnost a pro zpestření pár triků! Mezi nejnovější co už umíme patří:sudy, down (položit hlavu na zem), poklona a kuk :) Foto nebo video přidáme, až se najde nějaká "oběť" co nás vyfotí! :))