Klubová výstava BCCCZ

29.09.2013 19:33

    Letos poprvé jsme se zúčastnili Klubové výstavy BCCCZ, která se konala v pátek 27.9. a v sobotu 28.9. ve Skochovicích u Prahy.

    Ve čtvrtek jsme jeli s Maikeem do salónu, protože přes velikou nepřízeň počasí posledních dní, byl špinavej "JAK JETEL" :-). Takže vyfešákovaní jsme v pátek ráno s kamarádkou vyrazili. Naše cesta začala v 5 ráno a cíl byl v nedohlednu. Ranní mlhy byly šílené, provoz, na to asi 4 objížďky a hlavně nervy jestli to stihneme, cesta nám nakonec trvala 4 hodiny! Jakmile jsme dorazili na místo a vypakovali sebe, stan, kennelky a psi přišli nervíky z následujícího vystavování.

27.9.2013 - Klubová výstava bez zadávání KV

Mr. Maikee Dajavera, rozhodčí Ross Green - V2 (z konkurence 10 krásných pejsků)

Posudek: Velmi pěkný pes (typ), dobrá hlava, dobré ucho, dobrý  krk, preferuje lepší pažní kost, úhlení v pořádku, krásná kondice, ocas by mohl být delší a lépe nasazen. Dobrý pohyb

Komentář: S Maikeem se nám moc nedařili sladit naše myšlenky a činy. Nechtělo se mu moc stát, já běhala v kruhu moc rychle že mi cválal, no prostě nervy zapracovaly. I přesto jsme skončili na super 2. místě a jsme za to moc rádi!

Za foto děkuji Ilče!


28.9.2013 IX. Klubová výstava se zadáváním KV

Na druhý den jsme se krásně vyspali a s odhodláním zopakovat a nebo vylepšit výsledek z předchozího dne jsme vyrazili na to!:) Musím na sebe prásknout že jsme to málem prošvihly, protože rozhodčí se rozhodli brát to oproti předchozímu dni dost hopem a my se zapomněli při venčení :) Naštěstí díky našim přátelům a schovívavosti organizátorů jsme to nakonec stihli. Řekla bych že i ten počáteční stres, že to prošvihnem mi pomohl být další momenty v kruhu uplně vklidu!!

Mr. Maikee Dajavera, rohodčí Joanne Ratcliffe - V2 (z 11 pejsků)

Posudek: Velmi dobrý typ, výborná kondice, velmi pozorný, dobrá hlava a uši, dobrý krk, dobrá záď, dobré tlapky, dobrý pohyb, dobře předvedený!

Komentář: Díky semináři o vystavování který jsme měli možnost absolvovat v pátek dostalo moje předvedení konečně ohodnocení, musím poznamenat, že poprvé za našich cca 6 výstav. Na pohár to nevyšlo, ale i tak jsme zase moc spokojení! Odměnou nám byla krásná kokarda, šampón, tričko a krásný posudek! :)

Za foto děkuji Karolíně!